PRIN ASOCIERE – SPRE NOI ORIZONTURI!
Suntem bucuroși să anunțăm că avem un nou partener de dezvoltare cu care împărtășim valori comune, precum:
  • Creșterea și dezvoltarea prin educație antreprenorială continuă;
  • Extinderea continuă a expertizei;
  • Sustenabilitatea afacerilor, prin inovație și creștere a rezilienței;
  • Conceptul Lead by example;
  • Colaborarea și Asocierea în afaceri, considerăm că 1 + 1 va fi întotdeauna mai mare decât 2;
  • Integritatea - angajamentul nostru de nezdruncinat este de a face ceea ce este DREPT, ceea ce nu este întotdeauna ușor;
  • Contribuția - dincolo de noi înșine, creăm echilibrul pe care se sprijină SUCCESUL
  • Leadership - existăm pentru a împuternici noile generații de antreprenori;
  • Motivația.
Pornind de la valorile comune, prin această asociere ne propunem să extindem ariile de expertiză în domeniul dezvoltării (personale și profesionale) și internațonalizării afacerii, să îmbunătățim continuu calitatea serviciilor oferite antreprenorilor orientați spre internaționalizare și să contribuim la dezvoltarea rețelei și infrastructurii de suport în afaceri, precum și la promovarea conceptului de antreprenoriat educațional.

Brainstorm Strategy LTD (Londra, Marea Britanie) este un organizator internațional de conferințe și Programe de Educație antreprenorială și dezvoltare personală, cu sediul în Londra și reprezentanțe în țările parteneriatului estic, precum: Georgia, Ucraina, România și Republica Moldova, dar și în Spania, fondată de către Gabriela Dragomir, CEO Brainstorm Strategy, producător și moderator la emisiunea ”Diaspora în Business” - un talk-show cu și pentru antreprenori.

Acest parteneriat s-a născut din pasiunea pentru oameni, educație și antreprenoriat și are misiunea de a fi o rețea de suport și un facilitator de servicii care soluționează și acoperă așteptările tinerilor cu potențial antreprenorial din toată lumea, într-un mod responsbil față de societate.

Mulțumim Brainstorm Strategy și Gabriela Dragomir că ați ales să fiți alături de noi, oferind suport antreprenorilor și antreprenorilor în devenire, expertiza în domeniul antreprenoriatului

educațional, branding-ului și internaționalizare a afacerilor – pornind de la nucleul tuturor proceselor – dezvoltarea personală.

GABRIELA DRAGOMIR

Fondator și CEO la Brainstorm Strategy LTD

Producător și Moderator la ”Diaspora în Business - talk show pentru antreprenori”

Cu o pregătire și o practică în psihoterapia cognitiv-comportamentală, și fiind implicată atât în înțelegerea și echilibrarea valorilor umane, este un susținător al acțiunilor de grup și de echipă. “Sustenabilitatea este cea mai prețioasă componentă în abordarea mea cu clienții în construirea de noi modele/tipare, roluri, poziții, branding personal - aceasta este afacerea afacerii mele. De-a lungul timpului, i-am învățat clienții mei să caute SOLUȚII, nu SCUZE, arătându-le că, investind în ei înșiși mai mult decât în afacerile lor (în măsura în care investesc și în afacerile lor) ca și antreprenori, pot construi echipe de vis în jurul lor. Sunt mereu/întotdeauna curioasă și interesată să investesc în relații și să ajut antreprenorii să creeze o echipă fantastică cu viziune!” spune Gabriela.

Pagina oficială Brainstorm Strategy: https://brainstorm-strategy.co.uk/

Înregistrează-te acum și beneficiază de o consultație gratuită
Formular